Намери ни
To Top

Ливърпул 0:0 Фулъм, важно спасяване на Алисон

Ливърпул и Фулъм играят при резултат 0:0 на „Анфийлд“ в отложен двубой от 28-ия кръг на Премиър лийг. „Червените“ са в търсене на пета поредна победа в Премиър лийг. Преди няколко дни мърсисайдци стигнаха до драматичен успех над Тотнъм, но въпреки че записват добра серия, остават все още далеч от четвъртото място, тъй като Нюкасъл и Манчестър Юнайтед не допускат сривове. Фулъм през уикенда трябваше да играе с шампиона Манчестър Сити допусна второ поредно поражение в първенството.


През август Фулъм взе точка от гостуването си на „Анфийлд“ след 3:3 с Ливърпул. „Котиджърс“ нямат загуба в последните си три срещи с мърсисайдци във всички турнири.

Юрген Клоп е направил три промени от мача с Тотнъм. Костас Цимикас, Джордан Хендерсън и Дарвин Нунес започват за сметка на Робъртсън, Елиът и Гакпо, които остават на пейката. Жота, който имаше проблеми с контузия в гърба, също е сред резервите.

Андреас Перейра и Тим Риъм са контузени след последния мач на Фулъм. Общо Марко Силва прави пет промени. Седрик Соареш, Саша Лукич, Том Кеърни, Вилиан и Иса Диоп са титуляри.

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Цимикас, Фабиньо, Джоунс, Хендерсън, Салах, Нунес, Диас

Фулъм: Лено, Соареш, Тосин, Диоп, Робинсън, Палиня, Лукич, Уилсън, Кеърни, Вилиан, Винисиус

ГЛЕДАЙТЕ ТУК!


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол

  • Тухел обясни изненадата в състава си

    Наставникът на Байерн (Мюнхен) Томас Тухел обясни изненадващото за мнозина решение да предпочете 20-годишния Александър Павлович като титуляр в халфовата линия...

    08/05/2024
  • Съставите на Реал Мадрид и Байерн

    Реал Мадрид и Байерн (Мюнхен) се срещат в една от класиките на европейския футбол. Сега това е реванш от полуфиналите в...

    08/05/2024
  • Съставите на Брюж и Фиорентина

    Брюж приема Фиорентина в реванш от полуфиналите на Лигата на конференциите. Първата среща завърши 3:2 за “виолетовите”, които отбеляза победния гол...

    08/05/2024