Намери ни
To Top

Варан може да се завърна за последните мачове от сезона

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Ерик тен Хаг говори за състоянието на контузените играчи, като обърна внимание на защитника Рафаел Варан и полузащитника Скот Мактоминей. Нидерландецът призна и че Алехандро Гарначо също е близо до завръщане в игра, но също няма да е на разположение за утрешния сблъсък с „чайките“.

„Варан е по-близо до завръщане в игра, отколкото Мактоминей. Засега мога да кажа, че тези играчи със сигурност ще пропуснат следващите два мача.


Гарначо също е близо до завръщане, но е направил само една тренировка и смятам, че утре е твърде бързо за него“, каза Тен Хаг на пресконференция. 

Защитникът Лисандро Мартинес е извън игра до края на този сезон поради контузия. Вместо Варан и Мартинес в ариегарда на „червените дяволи“ разчитат на Люк Шоу и Виктор Линдельоф. Манчестър Юнайтед е на 4-то място във временното класиране след 32 кръга на Висшата лига с 63 точки.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол