Намери ни
To Top

Тити Папазов: ЦСКА ще стане шампион, ако победи Левски

Президентът на Левски Тити Папазов сподели, че ЦСКА ще стане шампион на България, ако успее да победи Левски. „Армейците“ вече направиха първата стъпка към реализирането на тази цел, след като надиграха убедително „сините“ с 94:77 на своя територия.

„Отборът на ЦСКА беше подготвен много добре. Използваше всички свои предимства.


Смятам, че едно от много положителните неща за тях в този мач бе появата на истинския Венци Петков. ЦСКА има най-голям резерв с него, защото той беше преследван от много контузии, но той е човек, който в решителни мачове има характер и воля да се нагърби да решава ключови ситуации. Неговата поява достатъчно раздели потенциала на двата отбора. Когато всички, които влизат, допринасят и помагат, тогава става много трудно. Смятам, че тактически не сме сбъркали да ограничим Зейн Ноулс доколкото може.

Това обаче отвори позиция за останалите. Росен има много добър екип и неговият щаб е много добър. Добре отиграха всички ситуации, в които ние се опитахме да ограничим Зейн. Решаваща се оказа контузията на Арнет, който днес не трябваше да играе. Той изяви желание, а ние си живеехме с мисълта за римейк от 24 март. На прага сме да завършим много успешен сезон за нас – веднъж като успех за Купата и втори път като развитие за младите играчи. Силно се надявам, че ще положим максимални усилия. Неслучайно, че направихме мача в зала „Универсиада“, за да можем да дадем всичко да върнем серията отново тук и да изпратим наистина добър сезон.

ЦСКА ще стане шампион, ако победи Левски. Уточнявам. Иначе казах на Чакмаков, че финалът ще бъде Черноморец – Левски. Имам приятели, обадил съм се, имам резервация за морето. Ако не гледам нашия мач, ще гледам морето“, завърши Тити.

Ощр от категория Баскетбол