Намери ни
To Top

Бойко Миленков: Всеки мисли да се прибере вкъщи, яд ме е

Наставникът на Берое Бойко Миленков изрази разочарованието си от факта, че отборът му изпусна да натисне още повече шампиона Балкан и да го накара да сгреши в първия мач между двата тима от четвъртфиналите на НБЛ. Ботевградчани спечелиха двубоя с 89:78, а след мача Миленков бе изключително ядосан от представянето на своя тим.

„Кое беше положителното в нашата игра? Че Балкан изигра изключително слабо първо полувреме, а ние бяхме още по-големи мъртъвци. Вместо да се фокусираме да ги натиснем, да отворим разлика, за Балкан щеше да бъде изключително трудно през второто полувреме да се върне.


След това слабо полувреме на Балкан ние отговорихме с още по-слаба игра. Какво положително има? Третата част мачът приключва. Връщаме се на магия, Келси вкара две тройки от халите, после две безумни стрелби и приключихме курса. Всеки мисли да се прибере вкъщи. Каква умора? Тук става въпрос за желание, за екстраусилия, за тотално себераздаване, защото това е плейоф. Не мисля, че има умора, по-скоро умората е психическа. Просто ме е яд, че днес Балкан изглеждаше лошо и ние не се възползвахме от това“, каза Миленков.

Ощр от категория Баскетбол