Намери ни
To Top

Станислав Генчев: Ние сме единственият отбор, който играе три мача в рамките на 6 дни

Старши треньорът на Локомотив (София) Станислав Генчев остана разочарован от загубата с 1:2 от Ботев (Враца), която е трета поредна за „железничарите“ в efbet Лига. Наставникът на „червено-черните“ говори за причините за днешното поражение, след което коментира програмата на своя отбор.

„Разковничето за загубата се крие в слабото първо полувреме. Най-малко съм очаквал, че ще почнем толкова мудно и страхливо.


Видяхте промяната през второто полувреме. Лошото е, че последните ни три мача са все такива. Първото полувреме бяхме тотално надиграни. През второто опитахме да обърнем резултата в наша полза. Между 45 и 65 минута имаше тотално надмощие от наша страна. След това противникът се окопити.

Ние сме единственият отбор, който в рамките на 6 дни играе три мача. Изключително е трудно за футболистите. Бях им забранил да говорят за умора, но това са хора, а не роботи. Не знам каква е причината да играем точно ние. Не е лошо да помислят и за отборите, които имат мач повече – като нас.

Трябва да играем 90 минути както можем, не само едно полувреме. Арда е много стойностен отбор с добри изпълнители. Ако не играем на ниво през целия мач, ще ни е много трудно. Надявам се да можем да използваме пълния потенциал на футболистите. От такъв резултат се излиза само с победа“, заяви Генчев.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига