Намери ни
To Top

Ливърпул 3:0 Тотнъм, гол на Салах в 15-ата минута

Ливърпул и Тотнъм играят при резултат 3:0 на “Анфийлд”. Къртис Джоунс откри резултата още в третата минута, а Луис Диас се разписа секунди по-късно. Мохамед Салах пък увеличи аванса на мърсисайдци в 15-ата минута от дузпа.

Отборът на Юрген Клоп започна вихрено двубоя и в петата минута вече водеше с два гола.


Александър-Арнолд с великолепно центриране намери непокрития Кърстис Джоунс на далечната греда и той засече топката от въздуха. Играчите на Тотнъм още не се бяха възстановили от ранния шок, когато получиха втори гол. Салах намери Гакпо в наказателното поле, а той върна към Диас, който засече топката към мрежата. Радостта на колумбиеца бе голяма, тъй като днес той бе титуляр за първи път от октомври, от когато се възстановява от контузия.

Лондончани се разделиха с Кристиан Стелини след тежката загуба с 1:6 от Нюкасъл. След това показаха по-добро лице през второто полувреме срещу Манчестър Юнайтед и стигнаха до 2:2.

Луис Диас е в титулярния състав на Ливърпул за първи път от октомври. Той е една от трите промени, които Юрген Клоп е направил от срещата с Уест Хам през седмицата. Диого Жота е оставен на пейката, където са още Джордан Хендерсън и Жоел Матип. На техните места ще играят Харви Елиът и Ибрахима Конате.

Райън Мейсън е направил две промени от срещата с Ман Юнайтед. Ричарлисон е оставен сред резервите, а неговото място заема Деян Кулушевски. Бен Дейвис пък е титуляр за сметка на Клеман Ленгле.

ЛИВЪРПУЛ – ТОТНЪМ 3:0
1:0 – Джоунс (3)
2:0 – Диас (5)
3:0 – Салах (15-д)

ЛИВЪРПУЛ: Алисон, Александър-Арнолд, Конате, Ван Дайк, Робъртсън, Фабиньо, Джоунс, Елиът, Диас, Салах, Гакпо
ТОТНЪМ: Форстър, Ромеро, Дайър, Дейвис, Поро, Скип, Хьойберг, Перишич, Кулушевски, Сон, Кейн


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол