Намери ни
To Top

Обрадович след мелето: Ще се опитам да успокоя нещата, имам много приятели в Реал Мадрид

Старши треньорът на Партизан Желко Обрадович ще направи всичко по силите си, за да успокои феновете на “гробарите” преди третия мач срещу Реал Мадрид във вторник вечер в Белград. Както е известно, снощи се стигна до зверско меле между двата тима, след като първо Серхио Люл извърши груб фал срещу Кевин Пънтър, а след това Гершон Ябуселе повали на земята и контузи Данте Екзъм. Случилото се вчера провокира много гневни коментари от страна на феновете на сръбския гранд в социалните мрежи, които се заканиха на мадридчани преди третия двубой от серията, в която Партизан води с 2-0.

“Ще се опитам да успокоя нещата, защото имам много приятели в отбора на Реал Мадрид.


Това е един от най-великите клубове и трябва да го посрещнем с отворени обятия в Белград. Трябва да говорим само и единствено за баскетбол. Видяхме какво се случи, но момчетата си говореха след мача, така че това трябва да служи като край на историята. Не трябва да повдигаме темата относно този инцидент повече.

Бих искал нашите фенове да разберат, че това, което се случи, е част от спорта. В тези два мача получихме страхотно гостоприемство от Реал. Всички тук го усетиха и вярвам, че всички вие също го усетихте. В Белград трябва да върнем жеста, така че нито един играч, член на треньорския щаб или фен на Реал да не се чувства неудобно. Трябва да покажем образа на Белград такъв, какъвто винаги е бил на нашите мачове. Искам да говорим само за мача преди него ”, сподели Обрадович.

Снимки: Imago

Ощр от категория Баскетбол