Намери ни
To Top

Сергей Павлович нокаутира Къртис Блейдс в първия рунд

Сергей Павлович взе скалпа и на Къртис Блейдс в първия рунд.

Двамата бойци на UFC в тежка категория оглавиха събитието UFC Vegas 71, което се проведе в Лас Вегас. Всичко приключи за 3 минути и 8 секунди.

В началото на битката Къртис заложи на джабове.


Комбинация от две попадения спря набезите на Блейдс. Къртис вкарва десен, след което и още един. Сергей тръгва напред, но отнася десен, на което отвръща с ъперкът.

Лоу кик и джаб от Блейдс. Сергей опитва комбинация и вкарва десен. Комбинация от Сергей и Къртис е на земята. Блейдс се изправя и отвръща с ляво кроше. Джаб от Павлович и Къртис е разклатен. Някак си Блейдс успява да оцелее.

Блейдс опитва събаряне, но Сергей се защитава. Павлович тръгва смело напред и започва да замахва като луд. Ъперкът, джаб и Блейдс пак е на земята. Серия от попадения в главата на Блейдс принуждава Марк Годард да спре битката.

Така Павлович печели с нокаут за 3 минути и 8 секунди. 

Това беше 6-та поредна победа с нокаут в първия рунд за Павлович. Блейдс от своя страна се разделя със серия от 3 поредни победи.

След битката Павлович пожела шанс за титлата при тежките. Сергей вероятно ще чака до 2024 година, защото Джон Джоунс и Стипе Миочич ще се бият за златото в края на годината.

Джоунс твърди, че това ще бъде последната му битка. Това значи, че ако той защити титлата и се оттегли от ММА, то Павлович ще се бие за вакантната титла срещу някой от топ 5 бойците през 2024 година.

mma.bg

Ощр от категория Бойни Спортове