Намери ни
To Top

Венци Стефанов: Когато съдията свири нормално, друго е! ЦСКА и Левски не искам да ги гледам

Босът на Славия Венцеслав Стефанов даде коментар пред Sportal.bg след победата, която отборът на Златомир Загорчич записа над Берое в efbet Лига на Велика събота.

„Хубаво е, че спечелихме, за да ни бъдат по-приятни празниците. Поздравявам нашия капитан и рожденик Галин Иванов, който на този светъл празник вкара гол, имаше възможност и за още един.


Нека продължава така и до края на сезона. На Берое не помогнаха нито фланелки от 1986 година, нито от 1987-а. Помня онзи мач със Славия, когато станаха шампиони, помня нападателите им Васко Драголов, Мюмюн Кашмер, това обаче е история. 

Видяхте днес, че спечелихме заслужено. Когато съдията свири нормално, друго е! Е, отмениха ни и гол заради засада, не разбрах на Ахмедов краката му бяха ли сантиметър в засада, или не, ама нищо – свикнахме в последно време да ни отменят головете.

ЦСКА и Левски не искам да ги гледам. След това, което правят със стадиона на Славия, живи и здрави да са. А и какво да им гледам – те като се наредят на терена, много българи няма да има. И в Берое са се напъпили, към края като пуснаха повече българи, живнаха малко. Не мога да кажа кой ще спечели дербито. По принцип при проблеми, смяна на треньора и т.н., футболистите в дадения отбор се мобилизират. Но не мога да кажа, че Левски е фаворит. 

Продължавам да си мисля, че Лудогорец отново ще стане шампион, макар че вчера в Кърджали и те не играха нищо до последните десет минути. Стратегически за Славия е по-изгодно да е на седмото място, но това не значи, че ще се пестим в мачовете, които остават. Напротив – не правим никакви сметки, играем за победа във всяка среща, а накрая – каквото сабя покаже. 

В Барселона са много доволни от Мартин Георгиев, нищо че един журналист написа, че искали да го връщат. Но така е – знаете приказката, че до българския казан в ада няма дявол. Ние сами сме си дяволи“, каза Венцеслав Стефанов.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига