Намери ни
To Top

Здравко от „Ритон“: Не съм сигурен как ще бием Левски с тази игра, мъчим топката

Попзвездата и голям привърженик на ЦСКА Здравко Желязков сподели мнението си преди двубоя на тима на Саша Илич с Левски. Естрадната легенда се надява на победа в понеделник, макар да гледа скептично на играта на „червените“.

„Очакванията ми са като на всеки друг фен на ЦСКА, а именно да победим. С тази игра, която демонстрират не съм сигурен как точно ще се случи, но се надявам да стане.


Не съм доволен от играта… Ние мъчим топката. Сега в този момент Левски са в подем и играят много добре. Трябва да махнем розовите очила, защото ние не играем нищо. Не виждам нито една атака, от която да кажа „Браво! Евала“. Бием с късмет. Казусите с Левски се случват от дълго време, но играят добре. В сравнение с ЦСКА в момента, те играят по-добре. Това е моето скромно мнение. 

28

Славия - ЦСКА

Не ми харесва тази игра на ЦСКА, всичко изглежда много измъчено. Имаме безумно верни фенове и стара слава. Нека погледнем как играят ЦСКА 1948. Те играят много добре. Аз се страхувам, че в плейофите те ще ни размажат. Аз съм свалил отдавна розовите очила. При нас освен Хайнц няма човек, който да направи финт и да подмине футболист. Надявам се да победим, но прогноза не мога да дам, защото не играем сериозно. Причината не е в треньора Саша Илич. Ако ще и Моуриньо да дойде, важен е материалът“, каза Здравко пред „Мач Телеграф“.

Снимка: cska.bg


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига