Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot436920.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Томас Лафчис: Много играчи, дошли заради Стоилов, вероятно ще напуснат Левски – Sportove
Намери ни
To Top

Томас Лафчис: Много играчи, дошли заради Стоилов, вероятно ще напуснат Левски

Бившият президент на Левски Томас Лафчис е на мнение, че много от играчите на „сините“ могат да си тръгнат през лятото. Той беше потърсен от гръцката медия SDNA във връзка с появилите се слухове, че Панатинайкос има интерес към бранителя на столичани Ноа Сонко Сундберг. Лафчис смята, че не само гамбийският национал, а и други футболисти на Левски, дошли на „Герена“ заради Станимир Стоилов, ще поискат да си тръгнат през лятото, след като той вече не е в клуба.

„Сундберг е сериозен и ненадминат професионалист.


Бърз централен защитник и добър както с топка в крака, така и във въздушните двубои. Постоянен е в изявите си, той командва добре защитата и чете играта на противника. Има силен удар, много е здрав физически и работи много на тренировки“, коментира Лафчис.

„Ако има слабо място, то е свързано с това, че той не е особено заплашителен във въздуха и в ситуациите, когато навлезе в зоната на съперника“, каза още той.

„Сундберг вероятно ще напусне Левски през лятото. Той бе доведен от треньора Станимир Стоилов, който подаде оставка преди няколко дни, което ще доведе до това много играчи, дошли в Левски заради него, да напуснат през лятото. Един от тях може да е Сундберг, който е амбициозен и иска да направи крачка напред в кариерата си“, каза Лафчис.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558