Намери ни
To Top

Локомотив (Сф) и Пирин в дуел за важни точки

Локомотив (София) приема Пирин (Благоевград) в първия мач от efbet Лига на Разпети петък. Двубоят започва в 13:30 часа на стадион „Локомотив“ в столичния квартал „Надежда“.

Футболистите на Станислав Генчев претърпяха загуба в последния си шампионатен двубой – срещу Левски на „Герена“, след като преди това елиминираха Славия в турнира Sesame Купа на България. В момента „железничарите“ се намират на четири точки от седмата позиция, която води към бараж за Лигата на конференциите.


30

Левски - Локомотив (София)

Около двубоя с Левски се създаде шум относно наставника на Локомотив и неговото бъдеще, но Генчев категорично отрече, че никой от „сините“ не е говорил с него. В този се изказа и собственикът на „червено-черните“ Иван Василев. Междувременно в лагера на столичния отбор се заговори за изтичащи договори – на Александър Любенов, Мики Орачев, Селсо Рапосо и др.

В последно време Пирин се намира в явен игрови подем, въпреки че клубът от Благоевград се намира в трудна ситуация. Последната загуба на „орлетата“ на Христо Янев е от края на февруари – 0:1 от Черно море. Последваха две победи, едната от които гръмна – над Лудогорец в Разград, и две ремита.

В последните дни плъзнаха слухове за латвийския халф на „зелено-белите“ Чебрайлс Макрецкис, чийто договор изтича през лятото – футболистът е попаднал в полезрението на някои от водещите отбори.

24

Локомотив (София) - Славия

ЛОКОМОТИВ (СОФИЯ) – ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Вероятни състави:

ЛОКО СФ (3-4-1-2): Гай; Диас, Малембана, Матеус; Ненов, Райнов, Кацаров, Франко; Вутов; Франса, С. Костов
ПИРИН (4-1-4-1): Я. Георгиев; Дюлгеров, Сенхаджи, М. Бачев, Семенив; Шоколаров; Будинов, Макрецкис, Д. Тонев, И. Тасев; П. Йорданов

СЪДИЯ: Радослав Гидженов
СТАДИОН: „Локомотив“
НАЧАЛО: 13:30 часа


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига