Намери ни
To Top

Бензема догони Холанд

Карим Бензема направи страхотна вечер и постави името си в орбитата на няколко рекорда след мача на неговия Реал Мадрид с английския Челси от 1/4-финалите на Шампионската лига. 35-годишният французин отбеляза първото попадение в мача, с което спомогна на отбора си за победата с крайното 2:0.

Този гол изравни капитана на “белия балет” по реализирани попадения от началото на астрономическата година със сензацията на сезона Ерлинг Холанд. В момента и двамата са се разписали по 18 пъти през 2023 г.


във рамките на всички състезания, в които са играли.

Единственото, по което се различават е, че Холанд реализира своите попадения в рамките на 18 мача, докато на Бензема му трябваха 20 срещи, за да запише същото количество голове като 22-годишният норвежец.

35-годишният французин обаче демонстрира надмощие в друг показател спрямо младока на Манчестър Сити. Бензема е съумял да бъде полезен за отбора си с 5 асистенции, докато Холанд на 3 пъти е направил решителното подаване към свой съотборник.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол