Намери ни
To Top

Александър Попов: Нефтохимик е много класен отбор! Сега мислим за следващия мач

ЦСКА (София) поведе с 2-0 победи в полуфиналната серия срещу Нефтохимик в държавното първенство при мъжете. След като вчера взеха успеха в пет гейма, днес армейците спечелиха с 3:1 (12:25, 25:23, 25:20). В серията се играе до три победи в пет мача, като следващата битка е на 15-и април от 17.00 часа.


ЦСКА, който на четвъртфинала отстрани другия отбор от Бургас – Дея Спорт, сега може да приключи полуфинала на Велика събота.

“За нас ключовият момент в мача беше, че не клюмнахме въпреки слабия първи гейм. Отборът на Нефтохимик е много класен, доказали са го през годините и през този сезон, но искам да поздравя моите момчета, че успяха да се съберат и да продължат напред спокойни. Безкрайно впечатлен съм от тяхното поведение, от характера, който показаха. Сега серията се мести в София, но няма да имаме точно домакинско предимство, тъй като няма да играем в нашата зала. Минахме през какви ли не перипетии в последните години, срещу какви ли не отбори. Кое е интересното в спорта? Това, че въпреки перипетиите, си равностоен. Това е наградата за момчетата; за хората, които не се отказват. Сега обаче мислим за следващия мач”, заяви наставникът на ЦСКА Александър Попов.

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол