Намери ни
To Top

Мартин Кушев: ЦСКА не ни превъзхождаше, избрахме Петков заради опита

Асистентът на Златомир Загорчич – Мартин Кушев, даде мнението си след загубата с 0:2 от ЦСКА – София в efbet Лига.

„На мнение съм, че ЦСКА с нищо не ни превъзхождаше в целия мач. Просто при първия гол получихме гол от корнер, всички знаем, че ЦСКА са добри в това нещо. Вторият гол се получи след две-три последователни грешки.


Момчетата се бориха, с нищо не ни превъзхождаха, както казах. ЦСКА са силни на статични положения, разговаряхме доста, всичко беше казано, но това е футболът, случва се. 

Нервен мач доста, беше много важно за нас да вземем трите точки, доста загуби се натрупаха, но не успяхме. Помощник-треньорите са точно за това, да сме на първа линия, когато трябва. Имахме проблеми с контузени, видяхме групата беше от по-малко хора. 

28

Славия - ЦСКА

Понякога първоначалният план не действа. Всички сме на мнение, че отборът играе добре, раздава се, надяваме се да не повтаряме тия грешки. Георги Петков ли? Имаме трима вратари, които заслужават и тримата да пазят, днес заложихме на опита“, каза Мартин Кушев. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига