Намери ни
To Top

Панатинайкос е изпратил оферта към Ергин Атаман

Шампионът в баскетболната Евролига от миналата година Анадолу Ефес загуби шансове за класиране в плейофите на надпреварата през настоящия сезон след поражението от Фенербахче, а старши треньорът Ергин Атаман заяви, че бъдещето му в тима ще бъде решено след края на сезона.

57-годишният Атаман не пожела да влиза в подробности около договора си с турския гранд.

„В следващите месеци, клубът ще направи плановете си за играчите и треньорите.


Не вярвайте да слухове, които не са верни. Всеки може да отправи оферта към някой друг. В Анадолу Ефес сме като семейство и ще анализираме провала през настоящия сезон. Ще видим какво ще се случи след това. В момента сезонът не е приключил“, коментира Атаман след мача срещу Фенербахче.

По повод информациите, които го свързваха с Панатинайкос в последните седмици, специалистът потвърди, че е получил оферта, добавяйки, че това е напълно нормално в този етап от сезона, но отрече да се е срещал с ръководството на гръцкия клуб.

Ергин Атаман се присъедини към Анадолу Ефес през 2017 година. По време на престоя си до момента той спечели две титли от Евролигата, две титли от турското първенство и на два пъти триумфира в турнира за Купата на страната. Договорът му с клуба от Истанбул изтича в края на настоящия сезон.

Снимки: Imago

Ощр от категория Баскетбол