Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot433967.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Рюдигер и Диас вероятно ще са готови за „Ел Класико“, но има и лоша новина за Анчелоти – Sportove
Намери ни
To Top

Рюдигер и Диас вероятно ще са готови за „Ел Класико“, но има и лоша новина за Анчелоти

Антонио Рюдигер отпадна от групата на Реал Мадрид вчера при победата над Виляреал с разгромното 6:0, но германецът ще направи всичко възможно да е на разположение за двубоя с Барселона в сряда. Бившият бранител на Челси е получил проблем в лявото коляно, което е наложило изваждането му от състава. Тази сутрин Рюдигер и Мариано Диас тренираха индивидуално, след като преминаха нови тестове. Те са показали, че проблемите на централния бранител не са сериозни и след това той е получил разрешение да тренира.


 

Рюдигер и Мариано работиха отделно от основната група на тима. Лошата новина за Карло Анчелоти е поредната травма на Ферлан Менди. Левият бек е с проблеми в лявото ходило и се очаква да отсъства в следващите пет седмици, което означава, че най-вероятно ще се завърне едва за последните няколко мача за сезона. Реал Мадрид и Барселона ще изиграят своя реванш за Купата на краля. Първата среща бе спечелена от каталунците на „Камп Ноу“ с минималното 1:0. 


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558