Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/04/screenshot433665.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Хамилтън: И двойна атака на Мерцедес нямаше да спре Ред Бул – Sportove
Намери ни
To Top

Хамилтън: И двойна атака на Мерцедес нямаше да спре Ред Бул

7-кратният световен шампион Люис Хамилтън е на мнение, че в момента Ред Бул и Макс Верстапен са в „собствена лига” и шампионите нямат реални съперници на пистата. Според Люис, дори и Джордж Ръсел да не беше отпаднал, пилотите на Мерцедес едва ли щяха да успеят да попречат на Макс да спечели Гран При на Австралия.

„Не мисля, че щяхме да спечелим срещу Макс – коментира след финала Хамилтън. – Макс е в друга лига, колата му е толкова бърза, той ме изпревари по средата на правата и веднага ми дръпна с 10 метра.


Не знам как е възможно колите на Ред Бул да са толкова бързи на правите, това е просто невероятно. Докато не станем и ние бързи на правите, нямаме шанс, освен това Ред Бул имат направо невероятно сцепление в завоите и това едва ли ще се промени.”

Хамилтън обясни, че битката на Мерцедес с Астън Мартин и Ферари продължи и посочи, че основният му съперник е Фернандо Алонсо.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Спорт


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558