Намери ни
To Top

Людмил Хаджисотиров: На верния път сме

Старши треньорът на Рилски спортист Людмил Хаджисотиров сподели мнението си след категоричната победа над Черно море Тича със 108:74 в среща от 27-ия кръг на НБЛ.

„За мен никой мач не е ясен преди неговия край. Отборът на Варна играе добре тази година, доста агресивно, доста бърз баскетбол и не мисля, че някой отбор може да го подцени, особено в гостуването тук в тази зала. Аз съм доволен от нашия отбор, че днес подходихме сериозно.


Ветераните в отбора от самото начало бяха много агресивни и зададоха тон за останалите момчета, които втори мач се включват много добре от пейката. Мисля, че ако играем по този начин, с тази агресия, скорост и отборен баскетбол ще се подобряваме и ще вървим само нагоре. Днес беше добър мач за нашия отбор.

Да, победата ще върне малко самочувствието в отбора след неприятните загуби. Да, имахме спад. Аз казах и след последния мач с ЦСКА, който ние загубихме, но играхме доста по-добре от предишните мачове, че беше стъпка напред. Мисля, че и днес е така. Поздравявам и отбора на Черно море, който също игра много здраво и не се предава. Реално те можеха да с още поне 4-5 победи, просто загубиха няколко мача много нещастно накрая. Личи си добрата работа, имат качествени момчета и заради това и ние подходихме максимално сериозно. Мисля, че сме на верния път, но трябва да се възстановим, защото ни чака много тежко гостуване в Стара Загора”, каза Хаджисотиров.

Ощр от категория Баскетбол