Намери ни
To Top

Красимир Георгиев: Продължаваме на пълни обороти да гоним целите си

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) продължават победната си серия в Efbet Супер Волей, след като надиграха като гости Добруджа 07 (Добрич) с 3:0 гейма в среща от предпоследния 21-и кръг. Ето какво каза пред BGvolleyball.com централният блокировач на бургазлии Красимир Георгиев:

„Радваме се, че побеждаваме! Свършихме голям обем от работа и сме доволни от резултата. Продължаваме на пълни обороти да гоним целите си.


Добруджа е отбор с доста стойностни състезатели, в тяхната зала е нормално гостуващите отбори да са затруднени. Имаха си своите моменти, ние просто бяхме търпеливи и успяхме да обърнем втория гейм. Изпълнявахме тактически, каквото ни се казваше и това ни помогна. Може би с отборна игра успяхме да спечелим този мач, както казах – чакахме своите моменти, бяхме търпеливи, играхме умно, подсигурявахме нашите нападатели, ако бяха затруднени и играхме доста добре на блокада. За мача с Черно море се надявам да се забавляваме на игрището, както във всеки един мач, и ако е възможно да затворим редовния сезон с победа“, сподели Георгиев.

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Волейбол