Намери ни
To Top

Маурицио Сари: Справяме се добре

Маурицио Сари коментира победата на неговия Лацио в градското дерби срещу Рома в мача между двата отбора от 27-ия кръг на Серия “А”. Наставникът на “орлите” сподели радостта си от успешното представяне на отбора, но и сподели, че тепърва има още много работа за вършене пред играчите му.

„Дербито е специален мач. Победата е важна и ще донесе голямо удовлетворение на нашите фенове.


Справяме се добре, но остава месец и половина, така че трябва да продължим. Имахме спад в европейските мачове, но в Серия “А” имаме постоянство“, каза Сари пред италианската медия DAZN.

Сари бе запитан за възникналото напрежение между треньора на Рома – Жозе Моуринь, и президента на Лацио – Клаудио Лотито, но наставникът на “сините” отказа да влезе в оправдателен режим.

„Не знам какво каза Моуриньо, не ме интересуват тези неща“, допълни Сари.

През седмицата Лацио отпадна от Лигата на конференциите след нова загуба от АЗ Алкмаар, но с успеха в дербито за града на седемте хълма “орлите” се изкачиха на второто място в Серия “А”.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол