Намери ни
To Top

Реал Сосиедад отново не спечели, въпреки че поведе рано

Реал Сосиедад вече няма победа в пети пореден мач във всички турнири и има само един успех в последните си девет срещи. Четвъртият в класирането на Ла Лига завърши 1:1 при гостуването си на Майорка, въпреки че поведе много рано. Още в третата минута Карлос Фернандес изведе тима на Иманол Алггуасил напред. Канг-Ин Лий изравни в 50-ата минута, а в края на двубоя Микел Мерино от гостите получи червен картон.


Баските са на четвърта позиция въпреки негативната си серия и продължават да се държат зад грандовете Барселона, Реал Мадрид и Атлетико Мадрид, като е с равен брой точки с „дюшекчиите“. Майорка е на десето място с актив от 32 точки.

Гостите поведоха в резултата още в третата минута. Тогава Давид Силва подаде на Карлос Фернандес на границата на наказателното поле, като последният успя да вкара с плътен удар в долния десен ъгъл на вратата. В добавеното време на първата част Тино Кадавере от Майорка можеше да изравни от удобна позиция, но ударът му премина близо до десния стълб. 

В 50-ата минута Кинг-Ин Лий се измъкна от засадата и останал сам срещу вратаря на гостите стреля покрай него за 1:1. Реал Сосиедад отново успя да вкара след час игра, но попадението веднага бе отменено от рефера Хуан Мартинес Мануеар заради положение на засада. Пет минути преди края на редовното време шут на Амат Ндиайе от Майорка срещна десния стълб и топката излезе в аут. В последната минута бе изгонен от терена Микел Мерино от Реал Сосиедад с червен картон.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол