Намери ни
To Top

Елена Станулова направила сви*ка в кино. Вижте кого е обслужила красавицата и цялата мръсна история

Елена Станулова, щерката на актрисата Искра Радева, обслужвала орално бившето си гадже в софийско кино, пише столичен таблоид, цитиран от „Скандално“.

Пикантната случка се разиграла пред възмутените погледи на всички зрители в киносалона преди време, когато г-ца Станулова едва ли е имала представа, че след време ще се кютне на сладък държавен пост. Въпросния срамен момент от биографията на Елена Станулова, уви, не бил просто слух, а многократно потвърден факт, разкриват светските журналисти на изданието.

Бившата водеща на тв.


игри се впуснала в оралното приключение, след като дълго време преди това изпитвала неутолимо желание да направо подобна мръсотийка на публично място, при голям риск някой да я зърне.

Станулова обслужила кавалера си орално на последния ред в салона. Стоновете му не стигнали до ушите на обслужващия киното

Дъщерята на Искра Радева си падала по секс на публични места
персонал, но затова пък предизвикали вниманието на киноманиаците в залата.

„Почитателка съм на мръснишкия секс. Казано е, че една жена трябва да е дама в обществото и мръсница в леглото“, разкри в свое вестникарско излияние преди известно време щерката на Искра Радева.

В същото секси интервю, Елена Станулова признава, че страшно обича по време на секс партньорът да щипе и мачка гърдите й.

Ощр от категория Акценти