Намери ни
To Top

Ясни целите пред Левски! Поетапен възход и възраждане на силен отбор вижда ръководството

Поетапен възход и възраждане на силен отбор вижда ръководството на Левски. На специална пресконференция бяха начертани целите пред отбора, а бе съобщено и за нов рекламодател, който ще бъде представен в сряда преди обед.

През настоящия сезон Левски ще гони класиране за европейските клубни турнири. Догодина „сините“ ще преследват шампионската титла, която не е била в техните ръце от 2009 г.


„През тази година гоним класиране за Европа. Това трябва да е ясно. В момента изплащаме разсрочените си задължения. Следващото лято вече ще трябва да изградим силен отбор, с който да се прицелим в шампионската титла на България“, заяви единият от тримата собственици на Левски Иво Тонев.

Сектор „А“ ще бъде готов до края на октомври, а кога ще може да приема публика – не мога да кажа. Много важна е козирката. Към момента строежът върви по план. Ще бъде нещо, което го няма по българските стадиони. Левски ще бъде първият отбор в България, който ще притежава такъв сектор. Надявам се след разбирателство с феновете да започнем да правим и сектор „Б“. Този път обаче няма да се захващам сам“, каза Тонев.

Ощр от категория Тема на деня