Намери ни
To Top

Треньорът на Бенфика: Това е голямо постижение за клуба и за играчите

Отборът на Бенфика разгроми тима на Брюж с 5:1 у дома и се превърна в първия отбор, класирал се за 1/4-финалите в тазгодишното издание на Шампионската лига. Разбира се, треньорът на клуба – Роджър Шмит бе на върха на щастието след мача.

“Много сме щастливи. От самото начало играхме без мисълта, че трябва да защитаваме резултата от първия мач.


Показахме, че искаме да продължим напред и да вкарваме голове. Ние вече сме сред последните осем отбора в това състезание, така че това е голямо постижение за клуба и за играчите. Гонсало се завърна в топ форма, а той традиционно вкарва много голове. В момента показва, че е модерен нападател, с всички необходими качества”, сподели Шмит след мача

Бенфика започна участието си в Шампионската лига още от предварителните кръгове на турнира през лятото, а вече се класира сред най-добрите осем. Португалците до момента през настоящата кампания записаха дубъл срещу Ювентус и завършиха на равно срещу Пари Сен Жермен в груповата фаза.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол