Намери ни
To Top

Петър Касабов: Показахме класа и увереност

Старши треньорът на женския национален отбор по борба Петър Касабов е доволен от представянето на възпитаничките си на престижния международен турнир „Дан Колов – Никола Петров“, който завърши днес в столичната зала „Левски София“. Той добави, че се надява дамите да бъдат в топ форма на предстоящия европейски шампионат в Загреб. 

„Доволен съм от всичко. Доволен съм по простата причина, че знам какво ни е моментното състояние.


Направихме два силни ранкинг турнира, пътувахме много и не успяхме много добре да възстановим, но показахме класа и увереност. Надявам се на европейското да бъдем в топ форма“, заяви Касабов в интервю за БТА. 

„Отборът се реши от шампионата през януари и двата ранкинг турнира. При Тайбе Юсеин, която имаше операция през септември, се върна травмата. Тя не се чувстваше комфортно и решихме да я запазим за следващите състезания. 

„Сега ни предстоят няколко дни почивка, за да възстановим травми, да релаксираме и да заредим енергия. На 9 март заминаваме на лагер в Сливен, а след това и в чужбина за около две седмици. След това се прибираме в България, за да се настроим както трябва за европейското“.

Снимки: Startphoto

Ощр от категория Бойни Спортове