Намери ни
To Top

Съставът на Реал Мадрид за гостуването на Бетис, Анчелоти прави промени

Бетис посреща Реал Мадрид в крайно любопитен сблъсък от 24-тия кръг на испанската Ла Лига. Мачът е ключов и за двата отбора, като домакините продължават да се борят за Топ 4. Тимът на Карло Анчелоти пък не успя да победи Атлетико Мадрид в предишния кръг и загуби през седмицата от големия си съперник Барселона за Купата на краля с 0:1, като със сигурност “лос бланкос“ ще искат да се реваншират на привържениците си. След победата на каталунците над Валенсия по-рано днес, Реал със сигурност ще иска да намали разликата от 10 точки до върха и да запази теоретичните шансове за титла.


Бетис се намира в отлична серия от три поредни победи в Ла Лига. Мануел Пелегрини има известни кадрови проблеми, като със сигурност срещата пропуска срещата тежко контузилият се Набил Фекир, а Серхио Каналес също е с травма. Тимът ще се надява да спре негативния си баланс при домакинските мачове с Реал, като в последните шест срещи на “Бенито Виямарин“   Бетис има едва една победа и цели 5 поражения от днешния си съперник.

Реал няма друга алтернатива, освен да преследва победата на в Севиля, ако иска да поддържа жива интригата за титлата. В предишния кръг юношата на тима Алваро Родригес измъкна отбора от загуба с късен гол  в мадридското дерби с Атлетико. Карло Анчелоти няма да може да използва контузените Дейвид Алаба и Ферлан Менди, а Лука Модрич е наказан. 

Италианският наставник предприема няколко важни рокади в състава на Реал в сравнение с титулярите от “Ел Класико“ през седмицата. Бековете Дани Карвахал и Начо отстъпват местата си на Лукас Васкес и преквалифицирания като ляв бек Едуардо Камавинга.  На мястото на наказания Лука Модрич от първата минута ще стартира Аурелиен Чуамени, а Родриго също се завръща сред стартиращите 11. 

РЕАЛ МАДРИД: Куртоа; Васкес, Милитао, Рюдигер, Камавинга; Валверде, Чуамени, Кроос; Родриго, Бензема, Винисиус


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол