Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/03/screenshot426005.jpeg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Директор на Валенсия: Измислиха си корнер, за какво изобщо е този ВАР?! – Sportove
Намери ни
To Top

Директор на Валенсия: Измислиха си корнер, за какво изобщо е този ВАР?!

Очаквано от Валенсия реагираха остро заради подмината ситуация за дузпа в тяхна полза в двубоя срещу Барселона от Ла Лига. В 86-ата минута Франк Кесие закачи крака на Фран Перес от състава на “прилепите”, но главният съдия Хавиер Алберола отсъди ъглов удар. От повторенията ясно се видя, че футболистът на Барса не докосва кълбото, но изглежда, че арбитърът се заблуди. Не последва обаче сигнал от съдиите на ВАР.


Това в крайна сметка се оказа важен момент, защото Валенсия загуби с 0:1.

“Измислиха този корнер, защото състезателят на Барса не играе с топката – коментира техническият директор Мигел Анхел Корона. – Това е точно грешка за пример, при която ВАР трябва да се намеси. Нали затова го направиха този ВАР! За какво е ВАР тогава?”

“Такива детайли ни пречат и ни лишават от дузпа. Всичко се вижда ясно”, недоволства още шефът на “прилепите” в интервю за Movistar .


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558