Намери ни
To Top

Сампдория и Салернитана не се победиха за историческо реми

Отборите на Сампдория и Салернитана завършиха наравно 0:0 на „Луиджи Ферарис“ в ранния двубой от неделната програма на 25-ия кръг в Серия „А“. Това е първо равенство между двата тима в тяхното съперничество в италианския елит.

Мачът премина при спокойно темпо, като липсваха сериозни голови положения и така се стигна до третото нулево реми в Калчото за този кръг след тези в срещите Аталанта – Удинезе и Специя – Верона. Това е десети пореден мач за „моряците“ без победа във всички турнири (три равенства и седем загуби), като те все още нямат домакински успех в първенството през сезона (четири ремита и девет поражения).


Това означава, че Сампдория остава на дъното на класирането с актив от едва 12 точки и по-лоша голова разлика от предпоследния Кремонезе. Салернитана е на 16-ата позиция с 25 спечелени пункта.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол