Намери ни
To Top

Гаджев говори за трансфера: до 10 дни ще е бомба

Владимир Гаджев се завърна в Левски, след като така и не успя да си намери отбор в чужбина, в който да продължи кариерата си. Той даде интервю за медиите и отговори на въпросите, свързани с неговото поредно завръщане, както и проваленият в Алавес трансфер.

”Не чувствам притенсния да започна да играя футбол отново. Относно договора с Кубан, ако имах, щях да го оповестя.


  Щом не съм го казал аз, значи е спекулация. Обърнете се към Генади Вучков,  той ще ви отговори на този въпрос”, заяви Гаджев пред Канал 3.

”Не исках да бъда в тежест на отбора и да присъствам само тялом в Левски. До 10-ина дни ще се чувствам по-добре физически. През цялото време тренирах и поддържах форма. Искам да благодаря на ръководството и старши треньора на Левски за това, че ми подадоха ръка”, каза още полузащитникът.

”Осъзнавам какво ме очаква. Не съм притенсен, напротив, амбициран съм и мога да помогна на Левски с присъствието си, с опита си, с желанието за победа, което имам. Конкуренцията вътре в отбора не ме притеснява. Момчетата се представят страхотно и който се раздава повече и е по-добър той ще играе. Аз не държа да играя във всеки мач”, продължи играчът.

”Обичам чистите взаимоотношения. Наслушах се на много приказки и обещания, но всичките бяха само устни, нищо не беше на хартия. Така както се развива футболният пазар в момента нищо не може да ме изненада, но аз ще продължа да търся трансфер. Винаги съм имал претенции и ще продължавам да имам. Няма да отида където и да е. С Алавес имаше оферта черно на бяло, параметрите ме удовлетворяваха, но там федерацията не позволи да ми плащат толкова много. След всеки трансферен прозорец научавам по нещо. При мен нещата се случват по-бавно, но аз ще продължавам да се боря”, коментира Гаджев.

”Виждам, че феновете на Левски стоят твърдо зад отбора, независимо от резултата. Младите имат нужда от това. Решението да дойда пак тук не беше трудно. Левски е мечтаният отбор от моето детство, в който съм искал да играя. Имам неосъществени мечти, но аз ще продължавам да ги търся”, разкри полузащитникът на „сините“.

”Селекционерът на България ще прецени дали да ме повика за оставащите квалификации. Първо искам да съм полезен на Левски. Не може след един или два по-лоши мача да сменяш треньора, но не искам да говоря за това, защото ще засегна някои хора, които се изказват всеки ден по разни медии и вестници”, добави Владимир Гаджев.

”Атмосферата в съблекалнята е добра. В Левски колективът е добър в последната година и половина. Вчера се чухме с Боби. Той вече мина през това и не трябва да пада духом. Знам, че той ще се върне по-силен. Във футбола се случват непредвидими неща, контузиите са част от играта”, заявърши халфът.

Ощр от категория Тема на деня