Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot424135.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Септември (София) с позиция за неспортсменския гол на ЦСКА – Sportove
Намери ни
To Top

Септември (София) с позиция за неспортсменския гол на ЦСКА

Отборът на ЦСКА – София постигна минимална победа от 1:0 при гостуването си на Септември (София) в среща от 21-ия кръг на efbet Лига. “Армейците” стигнаха до единственото попадение в 42-ата минута чрез Дюкенс Назон, около който възникнаха полемики, защото той бе отбелязан докато играч на домакините бе паднал и очакваше да му се окаже помощ от медицинския щаб.

Щабът на Септември (София) възнегодува, старши-треньорът Светослав Петров обяви, че случилото се не е било „честно“, а ръководството на “червените” декларираха полярни мнения около попадението.

След двубоя ощетеният отбор излезе с официална позиция във фейсбук.


Ето и какво написаха от клуба на Септември (София):

След поражението Септември (София) остана на 13-о място в класирането на поражението със само 4 точки повече от последния Спартак (Варна). ЦСКА пък продължава да е лидер и ще остане на върха независимо от крайния резултат на срещата между Левски и Лудогорец на 28 февруари (вторник).

“Отборът на #СептемвриСофия загуби в домакински мач от ЦСКА София с резултат 0:1!

Единственото попадение за гостите падна след изключително грозна постъпка на капитанът на ЦСКА – Юрген Матей, който в разрез с феърплеят и отговорностите, които носи капитанската лента на ръката му, не върна топката във владение на #септемврийци след като бе изкарана, за да влезне лекарският екип на терена! Вместо това, той изпълни тъч към Назон, който останал сам срещу Димитър Шейтанов отбеляза!

Останалите коментари са излишни! Футбола е игра за мъже!”

След поражението Септември (София) остана на 13-о място в класирането на поражението със само 4 точки повече от последния Спартак (Варна). ЦСКА – София пък продължава да е лидер и ще остане на върха независимо от крайния резултат на срещата между Левски и Лудогорец на 28 февруари (вторник).


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558