Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/02/screenshot424097.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Шеф на ЦСКА пое отговорността за решението на „червените“ да не върнат гола на Септември – Sportove
Намери ни
To Top

Шеф на ЦСКА пое отговорността за решението на „червените“ да не върнат гола на Септември

Изпълнителният директор на ЦСКА – София Филип Филипов разкри, че решението за това отборът да не върне гола на Септември е изцяло негово. „Червените“ се наложиха над своя съперник с 1:0, а попадението породи много дискусии за феърплея, тъй като малко преди това футболистите на Светослав Петров изкараха топката от игра заради легнал на земята техен футболист.

Филипов сподели, че не е горд от начина, по който тимът спечели срещата. Той добави още, че преди победното попадение футболисти на Септември постоянно са опитвали да накъсват играта и това е натежало при взимането на решението.


„Наистина се получи нервен мач. Не искам да давам спортно-техническа оценка на играта на нашите футболисти. Това ще го направи треньорът. Не се гордеем от начина, по който спечелихме мача. Не че сме направили нещо нередно, но можехме наистина да върнем топката на Септември. 

Подчертавам, че решението да не върнем гола на Септември е мое. Треньорите и футболистите няма как да вземат решение дали да върнем попадението. Може би това не беше правилно, а беше плод на моментна емоция.



Имаше ситуации преди да отбележим гола, нападатели на Септември, след като загубеха топката, веднага лягаха на земята. Мисля, че имаше четири такива ситуации. 



Техният футболист беше извън пределите на терена. Те решиха да извадят топката. Не казвам, че е правилно решението, което взех, но беше плод на емоция. ЦСКА не е свикнал да побеждава по този начин. ЦСКА е свикнал да доминира и да побеждава с игра. Не мога да кажа, че сме доволни от победата и играта днес.

33

Септември - ЦСКА



След мача започнах да разсъждавам върху тази ситуация по-спокойно. Двубоят беше нервен и напрегнат. 

Тези четири ситуации до гола натежаха за моето решение. Ако нямаше такива ситуации, щяхме да върнем гола на Септември.



Рядко давам оценка на съдиите, първо търся вината в нас, но според мен съдийството днес беше на доста ниско ниво. Моето мнение е, че всичко си е в наши ръце. Надявам се играта да е честна и по-добрият отбор да се поздрави с титлата“, заяви изпълнителният директор на „червените“.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория efbet Лига


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558