Намери ни
To Top

Ледено шоу с Александра Фейгин закрива сезона на ICE PARK SOFIA

Ледено шоу с Александра Фейгин ще закрие сезона на ICE PARK SOFIA утре. До българската звезда във фигурно пързаляне ще бъдат и други от най-добрите състезателки в този спорт. За втори път тази зима колоритният спектакъл ще предостави възможност на зрителите да наблюдават и аплодират на живо в центъра на града водещите български фигуристки.

След „Лешникотрошачката и двете кралства“ през декември, сега отново под хореографията на треньорката Ина Лутай ще се представят и националните шампионки Кристина Григорова, Лейла Патен, Ваяна Христова, Калина Стоянова и Силвия  Лутай.


Част от тях току-що се завърнаха от елитни европейски турнири, а за самата Александра Фейгин това ще бъде една от последните изяви преди участието й на Световното първенство през март в Токио. Веднага след спектакъла в Княжеска градина желаещите ще могат да получат картичка с автограф и да се снимат с Фейгин.

Изпълненията на младите таланти ще бъдат и своеобразно закриване на дебютния сезон за Ледения парк, ден преди съоръжението официално да затвори врати. Пързалката беше изградена по инициатива на „София – европейска столица на спорта“ и Столична община, като в продължение на цялата зима беше още една възможност за гражданите и гостите на града за спорт и активна почивка. Същевременно, софийските ученици можеха в определени часове да се пързалят безплатно.

Половинчасовото феерично шоу при закриването на сезона за Ледения парк ще започне утре в 19.30 часа на пързалката в Княжеска градина до Орлов мост.

Снимки: Борислав Трошев

Ощр от категория Спорт