Намери ни
To Top

Байерн продължава да следи внимателно ситуацията с Хари Кейн

Байерн (Мюнхен) продължава да се интересува от звездата на Тотнъм Хари Кейн и да следи внимателно ситуацията с него, пише немският “Билд”. От баварския гранд са на мнение, че никой друг нападател не би паснал на клуба толкова добре, колкото английският национал.

В Байерн все още се надяват, че Хари Кейн няма да удължи договора си с Тотнъм. Нападателят имат контракт с “шпорите” до 2024 г.


Баварският клуб е склонен да изчака и до изтичането на договора на нападателя и да го привлече като свободен агент.

Ако пък решат да продадат Кейн, от Тотнъм са твърдо решени да не го пуснат в съперник от английската Премиър лийг, което прави позицията на Байерн още по-добра.

В Байерн продължават да се оглеждат за класен централен нападател, след като в момента разполагат с Ерик Максим Чупо-Мотинг и младият французин Матис Тел. Рандал Коло Муани от Айнтрахт (Франкфурт) се спряга като един от вариантите за баварците.

От Байерн са направили вътрешен анализ на Рандал Коло Муани и са стигнали до извода, че макар да е добър, бърз играч с добър контрол върху топката, той се нуждае от много пространство за работа – нещо, което няма да получава често в Байерн срещу дълбоките защитни линии на противниците, с които клубът редовно се сблъсква. Освен това договорът до 2027 г. с висока цена прави привличането на Коло Муани още по-трудна задача.

Спортният директор Хасан Салихамиджич много харесва и нападателя на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд, който в момента се намира в страхотна форма. В Байерн са наясно, че “червените дяволи” са активирали опцията си за удължаване на договора на футболиста до 2024 г. В баварския клуб знаят, че трудно биха привлекли Рашфорд, освен ако той не стане свободен агент.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Ощр от категория Световен футбол