Намери ни
To Top

Тотнъм следи ситуацията с Айвън Тони

Тотнъм следи отблизо ситуацията с нападателя на Брентфорд Айвън Тони. 26-годишният футболист прави фантастичен сезон с екипа на „пчеличките“ и това не е останало незабелязано от лондончани, които са готови да го вземат в редиците си, ако се отркрие подобна възможност, твърди „Футбол Инсайдър“.

Тони има договор с Брентфорд до 2026 година, но получава сравнително ниска за стандартите на Премиър лийг заплата в размер на 30 хил. паунда на седмица.


В момента той води преговори с шефовете на клуба за нейното увеличение до 50 хил. паунда на седмица, което би го направило най-съпоплатеният играч на „Къмюнити Стейдиъм“. Двете страни обаче още не са си стиснали ръцете и това може да даде шанс на Тотнъм да се намеси с по-голяма оферта към играча.

В Брентфорд не изключват възможността за евентуална продажба на Тони, но от клуба ще искат да приберат доста голяма сума за него. Поне така твърди трансферният експерт Фабрицио Романо.

„Има шанс Айвън Тони да бъде продаден през лятото, но това ще се случи само, ако в клуба пристигне достатъчно добра оферта. Брентфорд няма да го продаде на „нормална“ цена“, твърди Романо.


Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол

  • Меси изигра мач за историята

    ___ Последвайте каналите ни в: Carlsberg „Домът на Феновете“ е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще...

    05/05/2024
  • Чави: Повтаряме едни и същи грешки

    Старши треньорът на Барселона Чави Ернандес не беше доволен от представянето на своя отбор в мача срещу Жирона. Барса загуби каталунското...

    05/05/2024
  • Защитник удължи договора си със Селтик

    Лиъм Скейлс поднови своя договор със Селтик, съобщават британските медии в събота. Защитникът подписа контракт с шампиона на Шотландия до края...

    05/05/2024