Намери ни
To Top

Александър Иванов: Това е пътят!

Не можем да стигнем Марица (Пловдив), но натам сме се запътили, коментира шеговито президентът на ВК Хебър

Волейболистите на Хебър спечелиха четвъртия си приз от турнира за Купа България, след като на финала в препълнената зала „Васил Левски“ направиха невероятен обрат от 0:2 до успех с 3:2 гейма. Трофеят бе факт пред собствена публика, като ВК Хебър и Община Пазарджик бяха домакини на тридневен турнир от финалната фаза на надпреварата. Черешката на тортата бе последния ден, в който в Пазарджик се играха цели три финални срещи от Купата при мъжете и жените.

Президентът на ВК Хебър Александър Иванов изрази в интервю за BGvolleyball.


com радостта си представянето на тима и постигнатата трудна победа, както и удовлетворението на целия организационен екип за положените усилия и успешния завършек на този формат. Той заяви, че това е пътят, по който трябва да се върви за развитието и бъдещето на българския волейбол.

„Стана много хубав и зрелищен турнир за Купата. С оспорвани двубои и с много емоции. С такъв такъв тип турнири и с такава организация, смятам, че волейболът ни има добро бъдеще. Тежко е като организация, но благодаря на целия екип, защото сме тук от сутрин до полунощ. Много усилия хвърлиха всички и се надявам, че си е струвало.“

„Емоцията пред такава публика е неописуема. Искам да благодаря на всички хора, които дойдоха да ни подкрепят. Да се извиня на тези, които не успяха да влязат, защото имаше близо 200-300 човека, които останаха извън залата. Тя се препълни и нямаше как да ги съберем. За тях го правим в крайна сметка, това бе идеята, когато възраждахме мъжкия тим. Удоволствие е за нас, че зарадвахме всички с такъв мач и с такава игра, с толкова сърце и емоции.“

„Не можем да стигнем ВК Марица (Пловдив), но натам сме се запътили“, коментира шеговито още Александър Иванов. „След последния ни мач в Шампионска лига в Турция се съсредоточаваме върху българското първенство и ако можем да повторим златния требъл ще бъде страхотно постижение.

Ощр от категория Волейбол