Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2023/01/screenshot416475.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Любо Минчев: Сценарият ни е нов – Sportove
Намери ни
To Top

Любо Минчев: Сценарият ни е нов

Новият наставник на Спартак Плевен Любомир Минчев дебютира с поражение начело на плевенчани в НБЛ. Тимът му отстъпи с 81:88 ри гостуването си на Черноморец в Бургас, а ето какво каза самият той след срещата:

„Тежък стана мачът, защото не играхме добре. Допуснахме грешки в защита, особено на моменти организацията и в нападение беше много зле. Има едно нещо обаче, което не мога да спестя, да – може да сме загубили, обаче не мога да бъда недоволен от старанието на играчите ни.


Не мога да кажа, че не сме се старали. Проблемът е, че правихме малко повече грешки. Трябва да свикваме с това да играят по начина, по който искам. Сценарият ни е нов. Дефакто има доста неща, за които не ни стигна време да отработим. Не искам обаче това да звучи като извинение. 

Поздравявам отбора на Черноморец играха добре. Мисля, че играха с висок процент на стрелба от средно разстояние,както и трите точки. Новият играч доста им помогна. Това е един мач. Знам, че е неприятно и че серията от загуби се увеличава, но смятам че ще се оправят нещата“, сподели Минчев. 

Ощр от категория Баскетбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558