Намери ни
To Top

Васил Евтимов: Това е най-хубавият ни мач от началото на годината

Старши треньорът на Черноморец Васил Евтимов засипа играчите си с похвали след победата над Спартак Плевен с 88:81 в двубой от 15-ия кръг на НБЛ. 

Ми“Искам да поздравя и двата отбора, защото стана наистина много хубав мач. Това може би ни е най-хубавият ни мач от началото на годината. Като изключим първите пет минути на второто полувреме, което още бяхме в съблекалнята ,но след това се събудихме и продължихме да играем баскетбол.


Значи в продължение на 35 минути играхме прекрасен баскетбол. Накрая също имаше едно малко отпускане. Вместо да победим с 15, побеждаваме само със 7 – това е единственото нещо, от което не съм доволен. Искам да поздравя Титков, защото днес игра с болки. До последно не знаех дали ще играе, но ми каза: „Тренер, аз ще стисна зъби и искам да помогна на отбора“. И аз му благодаря, защото това е истинско момче, което наистина израсва тази година страшно много. 

Прекрасно включване на новото попълнение Джордан Тъкър. Той наистина е много добър баскетболист, уникален стрелец. Още като го видях на първата тренировка, разбрах, че ще ни помогне страшно много. Млад играч, на когото тепърва му започва кариерата и съм страшно доволен, че е тук. Чакаме още едно ново попълнение на позиция 4, за да може да замести Кинг Революшън. Искам да похваля момчетата за защитата, най-добрия ни мач за защита. Мунис Туту с уникален мач 37 коефициент. Беше господар на терена, истински организатор – генерал. Когато той играе така целия отбор играе добре“, заяви Евтимов.

Ощр от категория Баскетбол