Намери ни
To Top

Селекционерът на България пред Sportal.bg: Чувството да играеш пред пълна зала във Варна остава за цял живот

Селекционерът на мъжкия национален отбор по волейбол на България за мъже Пламен Константинов гостува специално във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV – Block Out.

Малко преди настъпването на 2023 година специалистът, който изведе България на 4-о място на Евроволей 2015 сподели какво го е мотивирало да застане отново начело на държавния ни тим и какви са целите му с отбора през 2023 година.

5

Block Out с Пламен Константинов ????

“Аз като се замисля сега, като състезател, връщайки се назад, са минали толкова години, откакто не сме влизали в залата на игрището като състезатели.


Но винаги връщайки се в спомените си, първото нещо, което ми изниква е пълна зала във Варна и тази атмосфера и това усещане да играеш пред родна публика и то пред такава публика, това е всичко, което остава в крайна сметка”, заяви Пламен Константинов специално във волейболното предаване на Sportal.bg и Sportal TV – Block Out. 

Гледай волейбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Шампионската лига за мъже и жени и Световното клубно първенство за жени, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Волейбол