Намери ни
To Top

Астън Вила 0:1 Ливърпул, Салах откри резултата рано-рано

Ливърпул води с 1:0 на „Вила Парк“ в предпоследния двубой от празничната програма на „Боксинг Дей“ в Премиър лийг“. Мохамед Салах откри резултата още в петата минута. 

Алисон, Трент Александър-Арнолд, Вирджил ван Дайк, Фабиньо и Джордан Хендерсън се завръщат сред титулярите на Ливърпул, след като бяха ангажирани в една или друга степан със съответните си национални отбори по време на Мондиал 2022. Нито един от тях не взе участие в 1/8-финалния сблъсък за „Карабао Къп“ с Манчестър Сити.


Алекс Окслейд-Чембърлейн също е титуляр. Общо Юрген Клоп е направил шест промени в сравнение със загубата от Манчестър Сити отпреди няколко дни.

Новият мениджър на Астън Вила Унай Емери изненадващо е оставил бившият нападател на мърдсисайдци Дани Ингс извън стартовия състав. На пейката за началото е и друг бивш игра на Ливърпул – Филипе Коутиньо. Робин Олсен стартира на вратата на бирмингамци в отсъствието на световния шампион Емилиано Мартинес. Буендия и Уоткинс водят атаката на домакините. 

Астън Вила: Олсен, Йънг, Конса, Мингс, Дин, Макгин, Камара, Луис, Байли, Буендия, Уоткинс

Ливърпул: Алисон, Александър-Арнолд, Матип, Ван Дайк, Робъртсън, Хендерсън, Фабиньо, Тиаго, Салах, Нунес, Окслейд-Чембърлейн

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК!

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол