Намери ни
To Top

Конте: Защо трябва да си създаваме проблеми преди да покажем характер?

Мениджърът на Тотнъм Антонио Конте призна, че иска отборът му да е по-стабилен в защита. Днес „шпорите“ допуснаха гол в девети пореден мач. Те изоставаха с 0:2 при гостуването на Брентфорд, но стигнаха до точка и дори можеха да спечелят в края на мача.

„Манталитетът на играчите е отличен и те отново показаха характер, но въпросът ми е дащо трябва да си създаваме проблеми преди да го покажем? Със сигурност бих искал да сме по-стабилни.


За хората, които гледаха мача, това е поредния вълнуващ двубой на Тотнъм“, заяви Конте.

„От една страна съм доволен от начина, по който играхме второто полувреме. От друга – допускаме първи гол в девети пореден мач. Важно е да бъдем стабилни като отбор. Трябва да намерим решение и да започваме по различен начин мачовете“, допълни той.

Италианецът коментира дали ще подобрява защитата с трансфери през януари: „За Джафет Танганга това бе първи мач този сезон. Има нужда от време, но съм доволен от играта му. Централните ни защитници са добри, но трябва да продължаваме да работим. Ромеро се завръща утре. От една страна съм разочарован, но от друга – вкарваме доста голове и създаваме положения“.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол