Намери ни
To Top

Бруклин победи Торонто след тройка в последната секунда на Кайри Ървинг

Кайри Ървинг отбеляза тройка в последната секунда за победата на Бруклин като гост на Торонто със 119:116 в среща от редовния сезон на Националната баскетболна асоциация на САЩ и Канада (НБА). Ървинг завърши с 32 точки, а Кевин Дюрант добави 28 за Нетс, които спечелиха пети пореден мач и общо девета от последните си десет срещи.

Юта Уатанабе се включи със 17 точки за Бруклин, а Ник Клакстън се отчете с 15 точки и 10 борби, докато Бен Симънс и Ти Джей Уорън допринесоха с по 10 точки. Фред ВанВлийт реализира 39 точки за Раптърс, които допуснаха четвърто поредно поражение и пето от последните им шест мача.


Скоти Барнс отбеляза 26 точки, а Паскал Сиакам завърши със 17 за домакините от Торонто.

Отборът на Далас победи като домакин Портланд със 130:110 след 33 точки, 6 борби и 9 асистенции на Лука Дончич. Кристиан Ууд добави 32 точки, негово лично постижение за сезона, а овладя и 12 борби за успеха на Далас, който доминираше в третата четвърт. Тим Хардауей младши вкара 17 точки. 

Деймиън Лилард поведе Портланд с 24 точки, Трендън Уотфорд добави 16 точки, 11 борби и 6 асистенции при влизането си от пейката, а Юсуф Нуркич се отчете с 16 точки.

Минесота надигра Оклахома със 112:110 като гост в друга среща от вечерта в НБА. Остин Ривърс отбеляза тройка 11.8 секунди преди края и помогна за прекратяването на серията от три поражения за Минесота. За Оклахома загубата бе пета поредна. Антъни Едуардс завърши с 19 точки и 11 борби за гостите, а Шай Гилджъс-Александър се отчете с 35 точки и 7 борби за Оклахома.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол