Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/12/screenshot411755.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Антон Петров и Симеон Наковски спечелиха титлите на MAXFIGHT пред 1500 зрители – Sportove
Намери ни
To Top

Антон Петров и Симеон Наковски спечелиха титлите на MAXFIGHT пред 1500 зрители

Безмилостна шампионска битка в актива на Антон Петров и страховит дуел (също успешен) за Симеон Наковски белязаха 52-рото издание на шампионата за професионални бойни спортове MAXFIGHT пред екзалтирани 1500 души в столичната зала “Христо Ботев”.

Петров отново показа, че няма равен в България и е най-класният роден състезател по муай тай, като размаза за рунд и половина Дима Глевка и заслужи повече от убедително пояса на MAXFIGHT.

Преди него пък Симеон Наковски не спря да “сече” левия крак на Мариус Тимофти в продължение на целия им двубой и също безапелационно заслужи шампионската титла на най-старата промоция за професионални бойни спортове у нас. Той сътвори това в категория до 65 кг в атрактивния стил MAX1, а след него вече публиката се наслади и на уменията на Антон Петров.


Два нокдауна в актива на Петров имаше още в първия рунд, като особено втория беше изключително зрелищен. Той дойде след безмилостни комбинации на два лакътя и две попадения с коляно в главата на противника, който и при падането си удари главата.

Бруталната акция продължи в първата половина на следващия рунд, където Петров записа още два нокдауна, преди с безмилостно ляво кроше да сложи край на срещата с нокаут. Българинът отново демонстрира нагледно висшата си класа в муай тая и съперникът му не можеше да се мери с агресията, техниката, темпото на комбинациите и живата сила.

Безупречен край и на втората шампионска битка на MAXFIGHT 52, след като минути по-рано и Симеон Наковски бе зарадвал зрителите в зала “Христо Ботев”.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558