Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/12/screenshot411739.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Здравко Попов отново заслужи аплодисментите на MAXFIGHT 52 – Sportove
Намери ни
To Top

Здравко Попов отново заслужи аплодисментите на MAXFIGHT 52

Здравко Попов продължи с успешното си завръщане на професионалния боксов ринг, след като срази с ТКО преди началото на четвъртия рунд опитния Евгени Борисов. Това се случи пред около 1500 зрители на 52-рото издание на шампионата за професионални бойни спортове MAXFIGHT.

Попов вече има 11 победи на профи ринга, 8 от които с нокаут и през следващата година със сигурност ще опита да натрупа още. Той отсъства около 31 месеца заради тежка контузия на ръката, а в студиото на Sportal.


bg преди битката си сподели, че има и други травми, но не смята да спира с развитието си и през 2023-та.

Още в първия рунд Здравко нанесе няколко хубави крошета и ъперкът, като изглеждаше много по-подвижният от двамата. Опитният Борисов обаче имаше своите епизоди с опити за мощни контри, с които моментно спираше устремите на съперника си.

По-равностоен се оказа началото втория рунд, в който Попов стъпи “лошо” назад и “изяде” едно дясно кроше. С няколко ъперкъти обаче Здравко изкара въздуха на противника, а накрая имаше и сблъсък между двамата. При него Евгени също сякаш изкара въздуха си, а и вече имаше червеникави отпечатъци по торса си.

Все повече се зачестяваха ударите в тялото и опитите за комбинации с леви крошета в актива на Попов, а силите на противника му изглеждаха по-изчерпани. Епизодични бяха опитите на Борисов за крошета, а тези на Здравко сякаш бяха заредени и с повече сила. Рундът завърши с добро попадение с лява ръка на Попов, а Евгени Борисов обясни на треньорите си и рефера на ринга, че не може да продължи – край и победа с ТКО на боксьора от Велико Търново.

Ощр от категория Бойни Спортове


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558