Намери ни
To Top

Ларкин каза кога да очакваме завръщането му

Една от звездите на Анадолу Ефес – Шейн Ларкин, сподели, че завръщането му в игра ще се случи в следващите няколко седмици.


Гардът на европейските шампиони все още не е направил дебюта си за сезона, тъй като се възстановява от контузията в китката, която получи още на ЕвроБаскет 2022.

„Ще видим. Със сигурност ще се завърна в следващите няколко седмици. Остава да видим кога точно ще успея да се възстановя напълно. Чувствам се добре. Много време бях извън терените заради ръката, но сега съм окей. Радвам се, че отново съм част от отбора. Постигнахме много важна победа“, заяви американецът след успеха на Ефес над Барселона с 96:86 през вчерашния ден.

Първенците на Стария континент записаха мудно начало на сезона и допуснаха пет загуби в първите си седем мача, но снощи успяха да спрат лошата серия от три поредни поражения. Във временното класиране турският гранд се намира на 13-ата позиция с баланс от 3-5.

Снимка: Facebook/Anadolu Efes

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите двубои от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, на живо, само в ефира на MAX Sport.

Ощр от категория Баскетбол