Намери ни
To Top

Селекционерът на Сърбия се надява да използва Митрович и Влахович още срещу Бразилия

Селекционерът на националния отбор на Сърбия по футбол Драган Стойкович изрази в понеделник надежда, че двете звезди на отбора в нападение Александър Митрович и Душан Влахович, които в момента са контузени, ще могат да вземат участие на Световното първенство в Катар. 

„Мисля, че те ще бъдат готови за Мондиала и работим в тази насока“, каза Стойкович на пресконференция преди заминаването на отбора за Катар. 

Треньорът не беше в състояние да каже дали нападателите ще бъдат част от състава за първия мач в турнира, в който Сърбия ще се изправи срещу Бразилия на 24 ноември. „Надявам се, че всичко ще е добре, но ако не е така, ще намерим решения.


Точно за това съм тук“, каза Стойкович. „Нито един треньор не обича футболистите му да не могат да играят. Очевидно е, че не са извън отборите си вече известно време“, добави той. 

„Заминаваме за Катар готови и спокойни, за да покажем, че Сърбия има качества и отборът може да играе както иска“, каза още Драган Стойкович. Според него първата цел на тима е да премине групата. Освен срещу Бразилия, тимът на Сърбия ще играе още с Камерун и Швейцария в Група G.

Снимки: Imago

Ощр от категория Световен футбол