Намери ни
To Top

Може ли ЦСКА 1948 да създаде проблеми на Лудогорец в Разград?

Съставите на Лудогорец и ЦСКА 1948 излизат един срещу друг в мач от 18-ия кръг на efbet Лига. Срещата е от 17:30 на “Хювефарма арена” и ще бъде ръководена от Никола Попов.

Двата тима се намират в челото на класирането и са в битката за титлата. И докато за “орлите” това е нормално с оглед на последното десетилетие, то “червените” са една от приятните изненади до момента.


Лудогорец е на втора позиция с актив от 38 точки – на три от лидера ЦСКА, но и два мача по-малко. ЦСКА 1948 е трети с 35.

Разградчани са в серия от пет поредни победи, като в последния кръг играчите на Анте Шимунджа взеха ценна победа при визитата си на Локомотив (Пловдив) с 3:2. ЦСКА 1948 пък е седем срещи без загуба, като преди седмица “червените” се наложиха с десет души над Пирин (Благоевград) с 2:1.

В състава на “орлите” се очаква да се завърне капитанът Антон Недялков, който пропусна мача с Локомотив (Пловдив). Има голяма възможност Кирил Десподов също да се завърне сред титулярите. Друга добра новина е, че Доминик Янков вече е възстановен, но все още наваксва в кондиционната си подготовка.

При гостите наказан е Ангел Лясков, който получи червен картон при победата с Пирин. Други сериозни кадрови проблеми пред Любослав Пенев няма.

20

ЦСКА 1948 - Лудогорец

Двата тима вече се срещнаха един с друг в третия кръг на шампионата. Тогава срещата завърши наравно 2:2. Каули изведе Лудогорец напред, но с голове на Ивайло Чочев и Георги Русев ЦСКА 1948 изравни. В крайна сметка Бърнард Текпетей успя да донесе точката на разградчани десет минути преди края.

efbet Лига, 18 кръг: 

ЛУДОГОРЕЦ – ЦСКА 1948 

Вероятни състави: 

ЛУДОГОРЕЦ: Падт, Фон Витри, Вердон, Пластун, Недялков, Пьотровски, Шоу, Каули, Десподов, Рик, Тисера 

ЦСКА: Наумов, Фуртадо, Елитон, Петров, Джонатан, Чочев, Умарбаев, Русев, Октавио, Кирилов, Сердюк 

Стадион: „Хювефарма Арена“, Разград 
Съдия: Никола Попов 
Начало: 17:30 часа

Ощр от категория efbet Лига