Намери ни
To Top

Пиоли: Остава ни още една крачка

Милан постигна изключително ценна победа при гостуването си на Динамо (Загреб) в Шампионската лига. Италианският гранд спечели с 4:0 на “Максимир” и се нуждае само от точка в домакинството на РБ Залцбург, за да прескочи груповата фаза. Наставникът на тима Стефано Пиоли обаче подчерта, че е рано за сметки. 

“Дали това е бил най-добрият ни мач в Шампионската лига? Имахме трудно начало, но с напредването на времето ставахме все по-опасни и създадохме доста положения.


Важното е обаче да направим още една крачка и ще се постараем да зарадваме феновете ни. Знаехме, че няма да е лесно и не можем да си позволим да подценим съперника. Искаме да продължим напред в турнира, което не можахме да постигнем през миналия сезон”, заяви Пиоли. 

“Сега мислим само за мача с Торино. В Серия “А” сме в добър период, но ни чака отбор, който предишния път ни създаде много проблеми. Не трябва още да мислим за РБ Залцбург, а още по-малко за това, че и равенство ще ни бъде достатъчно, за да се класираме на осминафиналите”, предупреди треньорът на “росонерите”.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол