Warning: getimagesize(https://sportove.net/wp-content/uploads/2022/10/screenshot402789.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/sportove/public_html/wp-content/themes/devoe/header.php on line 25
Лил надви Монако в невероятно надстрелване със седем гола – Sportove
Намери ни
To Top

Лил надви Монако в невероятно надстрелване със седем гола

Отборите на Лил и Монако сътвориха невероятно зрелище в сблъсъка помежду си от 12-тия кръг на Лига 1. В срещата паднаха общо 7 гола, а домакините ликуваха с 4:3 в своя полза.

Мачът бе изпълнен с драма и обрати. През първото полувреме Лил на два пъти повеждаше, но Монако и двата пъти изравняваше.


Алешандро даде преднина на домакините в 22-рата минута, но Кайо Енрике изравни в 34-ата. След това Реми Кабела отново върна предимството на „песовете“ в 39-ата минута, но пет по-късно Аксел Дизази отново възстанови равенството.

В началото на втората част гостите за пръв път поведоха в резултата. Това се случи в 53-тата минута с попадение на Уисам Бен Йедер.

Лил обаче не се отказа и успя да направи нов обрат и да изкове трите точки. Отново Кабела изравни в 62-рата минута, а победният гол отбеляза Джонатан Бамба в 71-вата минута.

Така Лил събра актив от 22 точки и изпревари монегаските в класирането, като излезе на 6-ото място. Монако пък вече е 7-и с 21 точки.

Ощр от категория Световен футбол


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/sportove/public_html/wp-includes/functions.php on line 4558