Намери ни
To Top

Скаути на Манчестър Юнайтед са гледали Рафаел Леао

Скаути на Манчестър Юнайтед следят отблизо изявите на крилото на Милан Рафаел Леао. Мениджърът Ерик тен Хаг вече планира как още да освежи състава си през 2023 година и португалецът е една от трансферните му цели, разкрива „Сън“.

Затова „червените дяволи“ са се заели със задачата внимателно да проучат играта на Леао. Скаути на клуба вече на два пъти са го гледали на живо в двубоите на Милан срещу Челси в Шампионската лига през последните седмици в Лондон и Милано.


Договорът на Леао с Милан изтича след 18 месеца, което може да улесни привличането му. Още повече, че за момента той не е доволен от предложението на „росонерите“ за удължаването му. Шефовете на клуба са готови да вдигнат заплатата му до около 5,5 млн. евро на сезон, ако той преподпише за нови 5 години. На този етап обаче 23-годишният португалец не е впечатлен и е отхвърлил предложението, тъй като исканата от него заплата е минимум 7 млн. евро.

В същото време в Юнайтед няма да имат проблем да удовлетворят всички изисквания на играча. Англичаните са приготвили около 65 млн. евро за него. „Червените дяволи“ обаче може да срещнат сериозна конкуренция за португалеца, който е желан и от Челси и Пари Сен Жермен.

Снимки: Gettyimages

Ощр от категория Световен футбол